Отиваш на избори. Хората ти гласуват доверие, изразяващо се в

...
Отиваш на избори. Хората ти гласуват доверие, изразяващо се в
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев към Трифонов: Приоритетите ти бяха миш-маш, а премиерът - мениджър продажби

Отиваш на избори. Хората ти гласоподават доверие, изразяващо се в 65 депутати. Нужни са 121 за сформиране на държавно управление. Нямаш 121, имаш 65. Но се държиш все едно имаш 165. Това написа във Facebook депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев във връзка изявлението на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов пред държавната телевизия.

,,Вместо действителни договаряния за съдружно съглашение, с ясни задължения, просто показваш един лист с министри, с който всички би трябвало да се съгласят, нищо, че имаш единствено 65 представители в Народното събрание. Премиерът в този лист е управител продажби в микрофирма, а Министерство на вътрешните работи министърът офшорен юрист, упрекнат в плагиатство. По-голямата част от останалите министри са черна дупка``, добави Мирчев.
 Депутат от Има Такъв Народ възхвалява Слави Трифонов: Нескрита страст от един стоманен човек Депутат от Има Такъв Народ възхвалява Слави Трифонов: Нескрита страст от един стоманен човек
От Facebook профила на Радостин Василев, народен представител от Има Такъв Народ. Той разяснява изявлението на Слави Трифонов по Българска национална телевизия:  Никой, в никакъв случай не може...

Не представяш управническа стратегия, оповестените цели са миш-маш...Накрая, обаче казваш: Христо Иванов е отговорен. Ами не, не е отговорен Христо Иванов. Отговорността е в този, който е решил, че тъкмо това е верният метод да служиш на страната си. А той не е, приключва обявата си националният представител от " Демократична България ".



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР