Отиваме на тези избори за победа. Това заяви Цончо Ганев,

...
Отиваме на тези избори за победа. Това заяви Цончо Ганев,
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Отиваме на тези избори за победа

Отиваме на тези избори за победа. Това съобщи Цончо Ганев, откакто партия " Възраждане " се записва за присъединяване на предварителните парламентарни избори, които ще се проведат на 2 април в страната, съобщи кореспондент на " Фокус ".  

Ганев съобщи, че задачата е постигането на болшинство, с цел да може партията да ръководи независимо. 

" Отиваме на тези избори с желание да спечелим доверието на българския народ и да покажем, че в българския парламент има партия, която извършва поетите задължения. На някой може да не му харесват нашите задължения, някой може изобщо да не ги припознава, само че никой не може да отхвърли, че това, което през акцията ние одобряваме като ангажимент, го пазиме с каузи. Като всяка естествена партия желаеме да имаме болшинство в Народното събрание, с цел да може да имаме независимо ръководство ", зави той. 

Според него обаче дали ще има постоянно държавно управление след вота през април зависи от " евроатлантическото " болшинство, което съгласно " Възраждане " може да образува " срамна коалиция ".

" Какво ще реши българският народ е друга тематика. Предишният парламент имаше болшинство. Имаше шест партии, които можеха умерено да създадат държавно управление, които при всички значими решения във вътрешнополитически и интернационален проект, те гласоподаваха дружно. Това дали ще има постоянно държавно управление минава през това дали евроатлантическото болшинство ще направи една срамна коалиция, както в по-предишния парламент Българска социалистическа партия дружно с Демократична България и Политическа партия. Няма да е учудващо, в случай че в този момент отидат с ГЕРБ ", сподели той.

" Възраждане " няма да поддържа никого, който не е склонен с политиките на партията, които са свързани с неприемането и отхвърлянето на главните натовски и европейски резолюции.

" И в предходния парламент, и в по-предишния парламент бяхме канени на всички диалози за съставяне на държавно управление. Бяха ни обещавани министерски постове, само че ние не сме в Народно събрание за участване самоцелно в ръководството. Поставили сме съответни политики - невлизане в еврозоната, прекъсване на изпращането на оръжия за Украйна, унищожаване на американските бази в България. Това са главните три неща, за които по никакъв метод не можем да се съгласим. За да получи някой нашата поддръжка, това са политики, които би трябвало да се съгласи с тях ", изясни Ганев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР