Отиваме на избори за победа. Продължаваме промяната се очерта като

...
Отиваме на избори за победа. Продължаваме промяната се очерта като
Коментари Харесай

Даниел Митов: Опонентите ни не желаят да има правителство

Отиваме на избори за победа . Продължаваме промяната се очерта като ляво-центристка групировка. С такава партия мъчно може да намерим допирни точки. Нашите съперници не желаят постоянно държавно управление. Те се целят в избори 2 в 1 през есента. Това съобщи в ефира на БиТиВи Даниел Митов от ГЕРБ.

Когато си първи имаш отговорност да предложиш състав на кабинет. Ние. Не ни доближиха 6 гласа. Надявам се да успеем да компенсираме това след изборите , посочи Митов.

По думите му Политическа партия първо са продавали смяна, а в този момент продават обединяване. Ние обаче към този момент знаме какво вършат тези хора, когато властта е в техни ръце. Обясняваха, че един патрон не сме дали за Украйна, а се оказа, че са. От това загуби българската страна, разясни той.

Митов засегна и тематиката за корупцията. Според него страната ни не се отличава от другите европейски страни в това отношение . Той посочи, че множеството изказвания са злословия и измислици. Митов акцентира, че не се обръща задоволително внимание на предварителната защита на корупцията. Корупционните явления са самостоятелни. Замесени са съответни хора, не би трябвало да се лепят групови етикети на партиите, добави той.

Според него в частта правосъдна промяна има неща които могат да се създадат, с цел да работи правораздаването по-добре.

По отношение на инфлацията той уточни, че тя е напомпана от бюджетите на Асен Василев. Раздаването на пари на калпак също основава инфлация . Тегленето на заеми за догонване на инфлацията е политически импотентна концепция. Средната инфлация предходната година в Европейски Съюз беше сред 6 и 8%, а у нас към 20. Това бе една от главните спънки за, посочи Митов.

За да избягат от отговорност Политическа партия си измислят други фактори. В момента рискуваме да влезем в сивия лист на страните, които не се оправят с прането на пари, сподели още той.
 ГЕРБ подготвени още веднъж да предложат кабинет
ГЕРБ подготвени още веднъж да предложат кабинет

Твърде рано е да се приказва за обединения и партньорства за бъдещо управление
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР