Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа. Подходихме

...
Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа. Подходихме
Коментари Харесай

Нинова: Никой няма да скача на гърба на БСП, подходихме държавнически, бяхме диалогични

Отиваме на Бузлуджа с възприятие за добре свършена работа. Подходихме държавнически, бяхме диалогични, рационално и умно. Последната една година Българска социалистическа партия се промени, от партия, с която никой не искаше да беседва, се превърнахме в партия, която говореше с всички. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия. Истерията в последните дни за връщането на мандата беше безусловно изкуствено основана.

Българска социалистическа партия не е нарушила Конституцията и на милиметър. Миналия петък, разбирайки какво се задава с анулацията на решението за избор на началник на КЕВР, събрахме парламентарните групи, последва вълна от обиди и апели да върнем мандата. След като преспаха и премислиха предлагането – го одобриха. Днес депутатите заслужават поздравления за приемането на решението за райския газ. Това е най-бързо признатият закон в българската история. Спасяването на нашите деца и гарантирането на непоклатимост с избор на началник на КЕВР си заслужаваше да изтърпим всички обиди и нападки от последните два дни. Имаше късмет за трети кабинет. Затова ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ дръпнаха Има Такъв Народ. Нашата цел беше да преведем България през тежките месеци, които предстояха. Имахме и недостатъци – връзката посред ни не беше добра. Взимаха се решения, които научавахме от медиите. Налагаше се да се поправят и изясняват - това беше неточност. Имахме предпочитание да изправим грешките на обединението само че статуквото и остарялото ни попречиха.

По думите ѝ българският народен интерес е да се възобновят договарянията с " Газпром " за доставки на природен газ.
Тя разяснява и връзките на Българска социалистическа партия с президента Румен Радев.

Никога не сме нападали първи президента, само че сме сюрпризирани от това, което прави президентската институция. Президентът поведе митинга против ГЕРБ и Движение за права и свободи, той сътвори " Продължаваме промяната ", негови са думите " Ако имаше повече хора като Кирил Петков, България щеше да е друга, и още на първия ден стартира канонада от рецензии, нито за ден успокоение не дадоха успокоение на държавното управление в изключителното тежките месеци, когато работехме да преведем хората през зимата. Каза " Оставяте България в безпорядък " и нито една за тези, които смъкнаха държавното управление и сътвориха хаоса, за този модел, против който подвигна юмрука си преди една година. Никой няма да скача върху гърба на Българска социалистическа партия. Няма да позволим никой да упреква несправедливо Българска социалистическа партия, да ѝ хвърля вини, които не носи. Да преведем България през рецесиите и да осигурим успокоение на хората. Направихме всичко допустимо да променим модела, против който застана и президентът, а в последните месеци звучи в унисон с тях, сподели още водачът на Българска социалистическа партия, представена от novini.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР