Отиваме да победим и да продължим! Резултатът наистина не е

...
Отиваме да победим и да продължим! Резултатът наистина не е
Коментари Харесай

Филип Филипов: Отиваме да победим Сепси и продължим напред

" Отиваме да победим и да продължим! Резултатът в действителност не е удобен за нас, би трябвало да заличим пасив от два гола. Но, в последна сметка - това ни е задачата ", разгласи изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов, пред медиите преди заминаването на тима за Румъния, където на " алените " им следва мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите против Сепси.


" Няма да е елементарно сигурно. През седмицата се готвихме за сложен мач, в който би трябвало да преобладаваме, да победим и да продължим. Сезонът не е единствено евротурнири, ами шампионата, Купа.... Разбира се, в случай че отпаднем от Сепси, ще бъде неуспех в евротурнирите. На ЦСКА не му приляга да отпада на този стадий, без значение че играе против един доста стойностен тим, продължи Фичо.

" Аз се надявам да има подтик в играта ни. Тези три дни се използваха оптимално добре. Тренира се най-вече с тактическа устременост и мисля, че тимът ще има радикално друг образ от този в София. Треньорът ще реши кой ще е капитан на тим ", сподели още той.

Филип Филипов отговори и на въпрос за какво клубът е решил да освободи Саша Илич и да назначи Нестор Ел Маестро на негово място: " Първо, за Саша Илич желая да кажа единствено хубави неща и да му благодаря за работата му и тази на щаба му до момента в който бяха при нас. Уважавам го извънредно доста, той е огромен човек и огромна персона. За това приказва и методът, по който се раздели с тима. Аз имам значителен опит във футбола и за първи участвам на толкоз прочувствена разлъка - дори имаше хора, които се разплакаха... ".

" Защо се стигна до неговото освобождение? След годината, която направихме, мощната година, в която единствено една точка не ни доближи да станем първенци, имахме желанието и към това беше ориентирана селекцията, с цел да се надгради качество в тима. Всички имахме огромни упования, само че, за жалост, първите 3 мача, които изиграхме, резултатите и положението на тима не бяха на нужното равнище и по тази причина се прибегна до тази смяна ", разкри още изпълнителният шеф.

" Искахме да е треньор, който няма потребност от акомодация в тима. Нестор Ел Маестро познава добре ЦСКА, познава българското състезание. Той е един треньор, който аз нямах директни наблюдения върху него, само че желая да кажа, че в последните 3 дни съм очарован от работата, която той и екипът му правят. Те са доста интелигентни хора, които са на " ти " с футбола и са доста окуражени. Такива хора трябват сега на клуба! ", безапелационен бе Филип Филипов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР