Отивам в САЩ да представя приоритетите на България. След като

...
Отивам в САЩ да представя приоритетите на България. След като
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Николай Денков: Отивам в САЩ да представя приоритетите на България

Отивам в Съединени американски щати да показва целите на България. След като Бойко Борисов е пътувал до Съединени американски щати като министър-председател и аз ще пътувам като подобен. Това съобщи министър председателят Николай Денков пред публицисти.

Още гледайте във видеото на:

 

Целите, срещите имат своята логичност

„ Могат да бъдат разнообразни задачите и срещите. Няма да отида на пътешестване, на което не си коства. Аз съм министър-председател на България и ще пътувам като подобен. Отивам, с цел да извърша отговорностите си като министър-председател. Съвсем обикновено е доклад да се дава, откакто е минало пътуването. Намирам за изцяло неточно да се афишира такава информация авансово и да се желае доклад за нещо, което не се е случило.Прави се опит да се блокира едно такова пътешестване, явно някой се пробва да му попречи. Нека да забележим. Отивам в Съединени американски щати да показва целите на България. Когато се върна, ще се доклада ”, добави Денков.

Да, ротацията не е непременно

„ Ротацията ще се случи и би трябвало да се случи, когато имаме ясни гаранции по управническата стратегия. Ако можем да ги осъществяваме, ще имаме ротация, в случай че не – няма да има. Водим диалози ”, сподели Денков.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР