Отивам на място, където възнамерявам да свърша много. Това, което

...
Отивам на място, където възнамерявам да свърша много. Това, което
Коментари Харесай

Минеков: Възнамерявам да свърша много

Отивам на място, където имам намерение да свърша доста. Това, което не беше свършено за 10 години, ще се опитаме да свършим за 2 месеца. Това съобщи служебният министър на културата професор Велислав Минеков, откакто пое културното министерство.

" Първо ще имам среща с хора, представляващи политическите партии от Народното събрание до момента, ще беседвам, ще желая да знам за техните културни стратегии, за техните планове във връзка с министерството. След това ще ви споделя всичко, с което започваме, в действителност е амбициозно, само че въпреки всичко, в случай че не друго, ще дадем серия от пътеки за идващите, които ще дойдат след нас ", добави проф. Велислав Минеков.

По думите му в министерството работят положителни експерти.

" Аз оценявам тяхната работа, те ще останат там, където бяха и ще работим взаимно. Работим от дълго време във връзка с Плана за възобновяване и се надяваме да получим една голяма помощ, близо 50 милиона евро. Надяваме се да се случи, само че за жалост никой до момента не е направил действия за сходен ход ", сподели още проф. Велислав Минеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР