Отивам да потичам в парка Може би е най-градивното решение,

...
Отивам да потичам в парка Може би е най-градивното решение,
Коментари Харесай

Тичай, момиче, тичай!

Отивам да потичам в парка

Може би е най-градивното решение, което човек може да вземе, с цел да усъвършенства себе си, външния си тип и вътрешния си свят. За изгодите от бягането е писано доста, само че единствено тези, които го практикуват постоянно, са усетили същинската му трансформираща мощ. Бягащите хора са щастливи . Това е по този начин, тъй като всяка кардио подготовка понижава напрежението, напрежението и умората, усъвършенства прочувственото здраве, а изпотяването изхвърля от тялото насъбраните отрови.

Бягащите хора са здрави . Тичането укрепва сърцето, усилва потенциала на мускулите, усъвършенства кръвообращението, насища кръвта с О2 и хранителни субстанции, които оказват помощ на органите да действат по-добре. Бягащите хора са умни , защото бягането усъвършенства мисловната активност, оказва помощ ни да взимаме бързи и съответни решения и ни прави по-креативни. Бягането дава убеденост. Първо, тъй като горим калории и отслабваме. Второ, тъй като подобряваме стойката си, и не на последно място, тъй като ставаме по-силни и по-издръжливи физически и душевен.

 а adidas

Да тичаш вярно значи да извлечеш максимума от тренировката си, без да се преумориш или контузиш. Начинаещите е добре да стартират с къси дистанции, които да пробягат за 10 до 20 минути, разграничени от почивки с вървене. Така последователно ще приготвят организма си за по-продължително натоварване. По време на тичане главата би трябвало да е изправена, погледът напред и да стъпваме леко с отпуснати плещи.

 а adidas

За да се научим да тичаме вярно, е добре да стартираме с инструктаж, в компанията на други като нас, които са към този момент разкрили страстта от бягането и ще ни стимулират да дадем повече, с цел да получим повече. Подкрепата на съидейници, с сходни на нашите цели, постоянно е скъпа. Общността на бегачите София се събира на стадион „ Васил Левски “ и в Южен парк , а тренировките с тях са безвъзмездни, водени от професионални треньори, които отделят нужното внимание на всеки, без значение от степента му на подготовка. Графикът на седмичните им срещи и събитията, които провеждат, са в групата на adidas Runners Sofia във Facebook.



Екипировката също е значима и не е за занемаряване. Изборът на подобаващите маратонки ще трансформира бягането в зареждащо , високоенергийно и пристрастяващо наслаждение. e новият модел обувки за тичане на adidas, който комбинира дръзновен дизайн и най-новите нововъведения от света на спорта.

 а adidas

има актуализирана Torsion система в подметката на обувката, а новата adidas LEP (‘Linear Energy Push’ или Линеен Енергиен Тласък) технология дава 15% повече непоклатимост в огъването в предната част на обувката. Подметката BOOST е с повече пяна в увеличената част на петата, което дава на бегачите повече сила и пъргавина при всяка крачка.

Обувките са основани с точност за оптимална поддръжка на стъпалото и за повече независимост на придвижване. Същевременно са леки за в допълнение улеснение. Горната част на модела е направена от PRIMEBLUE материали, които съдържат до най-малко 50% рециклирана Parley пластмаса от океаните. ULTRABOOST 21 беше наименуван:

Уникален артикул, който съставлява всичко, което бихте желали от една обувка за тичане.

 а adidas

Световната премиера на модела бе в миг, в който всекидневието наподобява застояло, затворено и обездвижено, а бягането е един от дребното способи да укрепнем тялото си, да се пренастроим душевен и подобрим виталния си тонус. Защото тичането е придвижване, придвижването е живот, а животът си коства да бъде живян удобно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР