Отивах на работа. Нямам представа за какво е фишът, а

...
Отивах на работа. Нямам представа за какво е фишът, а
Коментари Харесай

Изтече От Източници В Полицията! Чудовищен Скандал С Гери Малкоданска!

„ Отивах на работа. Нямам визия защо е фишът, а и служителите на реда не съумяха да ми обяснят. Излезе им единствено, че съм длъжница. Може би е за погрешно паркиране или светлини, не знам. И различен път съм имала санкции, които незабавно съм плащала. Не знам по какъв начин е допустимо да имам санкция, за която не съм известена “, призна пред в. „ Телеграф “ синоптичката.

Въпреки това органите на реда са задължени по закон да вземат свидетелството за ръководство на автомобил на всеки лидер или пасажер, за който открият, че има отговорности към Пътна полиция. Красавицата не се противила и с усмивка предала документа на униформените.

Наложило се да повика собствен непосредствен, който да кара колата ѝ, тъй като към този момент по закон се водила неправоспособна. Гери е уверена, че става дума за някаква неточност и ще я нищи до последно. Недоумява по какъв начин поради 20 лв. я изкарват нарушител и до последно не вярвала, че ще й вземат книжката. Допълва, че предните й санкции са за дреболии като говорене по телефона, светлини. Когато се издължи на КАТ, документът ѝ ще бъде върнат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР