Отидох снощи в гората и минах по долния път, където

...
Отидох снощи в гората и минах по долния път, където
Коментари Харесай

Трупът на Иван Йорданов открит в гората на село Любен от местен

" Отидох нощес в гората и минах по долния път, където открих натрупа. Ние знаехме, че липсва, само че не беше ясно, че е мъртъв. Отидох до него, погледнах го и се обадих на кмета ", описа пред Нова тв мъжът, намерил тялото на 28-годишния юноша, за което се счита, че е на изчезналия Иван Йорданов.

Цялото село е знаело за издирването. Около 40 души, служители на реда и доброволци с кучета са се присъединили в търсенето. Въпреки това, към седмица, тялото и мъжът не бяха открити до понеделник, когато е открит мъртъв.

" Вчера, получихме сигнал от наш гражданин, че е намерил натрупа наоколо до поделението. Той е на въпросния търсен Иван Йорданов. Миналата седмица получихме сигнал за коли с български и непознати регистрации наоколо до селото. Срещнах младежи на 22 и 25 години, обикновено облечени ", сподели кметът на село Любен Каравелово Иван Димитров.

Той добави, че има терзания измежду хората в селото и посочи, че поделението не се охранява.

Предстои да бъде направена аутопсия на тялото, с цел да се разбере каква е повода за гибелта. По предварителни данни няма следи от насилствена гибел.
Източник: nova.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР