Отхвърлянето на предложението на ДПС да се провери всеки един

...
Отхвърлянето на предложението на ДПС да се провери всеки един
Коментари Харесай

ДПС продължили по следата за златните паспорти вече до Прокопиев

Отхвърлянето на предлагането на Движение за права и свободи да се ревизира всеки един случай за предоставяне на поданство или право на престояване против вложения, известно като " златен паспорт ", е следващият случай на неистина от страна на новата власт и демонстрира отвращение за действително разрешаване на казуса.

Това мнение изрази на брифинг в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Поеха ангажимент, приказваха, че поемат ангажимент да създадат инспекция на всеки съответен случай, само че дейностите им демонстрираха тъкмо противоположното ", изострен бе той.
 Движение за права и свободи желае и основният прокурор да ревизира на
Движение за права и свободи желае и основният прокурор да ревизира на " златните паспорти "

Хамид Хаид получил документи в пощенската си кутия и Прокопиев бил още веднъж забъркан

От Движение за права и свободи не промениха на традицията си и съзряха и дългата ръка на медийния необут Иво Прокопиев . " Следите водят до същия този кръг ", сподели депутатът от придвижването Йордан Цонев. И акцентира - голословни били обвиняванията срещу партията, че във времето е подкрепяла издаването на " златни паспорти ", а в противен случай - постоянно са дали своят вот срещу. " За разликата от тогавашната " Синя коалиция ", част от прокситата на Прокопиев. "

Следите още веднъж водят натам - към вложения на китайски жители, свързани със сегашните ръководещи, уточни Цонев. От Движение за права и свободи обаче не конкретизираха кои са тези китайци, запитани от News.bg, а аргументът - обстоятелствата били предадени на прокуратурата, която е способният орган.

" Видяхте двуличието по време на днешното гласоподаване, само че маските паднаха. Миналата седмица всички видяха, че персонално министър председателят Кирил Петков се спря пред нас и даде обещание поддръжка за нашия законопроект за цялостна инспекция . Но явно той се опасява от нещо. От какво се опасява той и Асен Василев. Дали ги е боязън, че ще излязат нескрито всички китайци, с които са работили и работят, че ще излязат нескрито всички далавери на кръга " Капитал " - това вие ще научите скоро ", закани се Хамид Хамид. " Марионетките се споделят Кирил Петков и Асен Василев. Марионетките, които са представлявали тези китайци. Проверете концесията на летище " Пловдив ". Дали това не са същите китайци, от които Асен Василев открадна интелектуална благосъстоятелност ", попита още той.
 Иво Прокопиев завежда дело за клюка против депутати от Движение за права и свободи
Иво Прокопиев завежда дело за клюка против депутати от Движение за права и свободи

Прокопиев съобщи, че е срамно народни представители да се крият зад депутатския си имунитет

От опозиционната партия още веднъж попитаха - каква била връзката на " двамата министър председатели " (визирайки Петков и Василев) със Стамен Янев - дълготраен началник на организацията за задгранични вложения, който съгласно Движение за права и свободи имал връзка с порочното предоставяне на български паспорти.

Карадайъ бе безапелационен още - не се отхвърлят от желанието си за цялостно осветляване на проблема, като още веднъж ще предложат осъществяването на обстойна инспекция.
 Край на капиталовото поданство
Край на капиталовото поданство

Депутатите прегледа три плана за златните паспорти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР