Отговорността е изцяло на Бойко Борисов – той създаде тази

...
Отговорността е изцяло на Бойко Борисов – той създаде тази
Коментари Харесай

Нинова: Отговорността е изцяло на Бойко Борисов – той създаде тази каша

Отговорността е напълно на Бойко Борисов – той сътвори тази каша. Това сподели водачът на ПГ на Българска социалистическа партия Корнелия  Нинова преди връчването на втория мандат за съставянето на държавно управление, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Отговорността е напълно на Бойко Борисов – той сътвори тази каша, той я предизвика, той имитираше договаряния от самото начало, използваше едната партия против другата, в този момент да си носи отговорността ", съобщи Нинова.

Тя счита, че президентът Радев бави необяснимо втория мандат за да печели време и да се стигне до обстановка, в която партиите да не могат да се обединят и да сформират постоянно държавно управление, с цел да може да продължи да ръководи страната със служебни държавни управления.

" Всичко, което се случва последните седмици, е може би най-жестокият удар върху институциите. Оставаме на същото мнение, че трябваше да се съберем дружно, да излъчим значимите задания за България, да определим период, да излъчим надпаритйно държавно управление, в което няма водачи или политически фигури, да го конторолираме в Народното събрание и до момента да сме разгледали бюджета ", сподели още тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия изрази своята загриженост за това, че страната към момента няма постоянен бюджет, а на 10 юни изтича периода на снадки закон за бюджета. 

" Всчики тези техни разправии и записи, които вадят, пречат на истнския развой, който трябваше да е бюджета. 10 юни тропа на вратата. Кой бюджет – този на Радев ли, който е неуместен и никой няма да го подкрепи; удължителен ли, което значи служебният кабинет да изтегли този и да внесе удължителен; нов ли, който ние ще преработваме тук ", сподели Нинова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР