Отговорникът за съдийството във ФИФА Масимо Бусака призна, че има

...
Отговорникът за съдийството във ФИФА Масимо Бусака призна, че има
Коментари Харесай

Имаме проблем с видеоповторенията, заявиха от ФИФА

Отговорникът за съдийството във ФИФА Масимо Бусака призна, че има проблем с потреблението на видеоповторенията по време на мачове от шампионата за Купата на конфедерациите.

Според швейцареца би трябвало да бъдат усъвършенствани доста аспекти, с цел да може да се употребява пълноценно системата. Най-важното е връзката сред съдиите, наблюдаващи повторенията, да стане по-бърза и по-ясна, с цел да няма ненужно комплициране сред играчи, треньори и почитатели.

" Генерално се оправяме и се вижда позитивният резултат от това изобретение, само че като цяло много неща могат да се подобрят ", сподели Бусака.

Все отново той остава последовател на системата, която до този миг е предотвратила 12 груби съдийски неточности в 12-те мача от шампионата до полуфиналите.

Според Бусака, с цел да може системата да бъде употребена още на международното състезание след година, оптимално огромен брой федерации би трябвало да се съгласят да употребяват повторенията, с цел да може да системата да се усъвършенства по-бързо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР