Отговорникът за националните отбори Георги Иванов се изказа доста остро

...
Отговорникът за националните отбори Георги Иванов се изказа доста остро
Коментари Харесай

Гонзо скочи на част от публиката, журналисти, хора в социалните мрежи и опозицията

Отговорникът за националните тимове Георги Иванов се изрече много остро против част от публиката и публицисти след равенството 1:1 против Сърбия. Той изрази мнение, че на трибуните е имало хора, които са били платени и не желали " лъвовете " да победят. 

“Имахме по-чисти обстановки и съжаляваме, че не победихме. Казах на момчетата, че се гордея с тях. Искам по този метод да ги виждам. От началото на квалификациите имаме малшанс. Този тим демонстрира, че има капацитет ”, стартира Иванов.

“Поздравявам президента на българския футболен съюз, треньорския екип и футболистите. Имаше доста хора от публиката, които не желаеха България да победи, което е разочароващо. Не е добре това, което се случва. Някакви хора, не бих споделил олигофрени, само че пристигнали предумишлено желание да плюят президента и срещу тима, бих споделил, че граничи с нелепост. Смятам, че доста публицисти, които изрекоха мнение, нямат компетентност да приказват за футбол. Да се въздържат от мнения, тъй като не е тяхната материя. Социални мрежи нямам и не желая да имам. Много пъти се дръзвам на хора, които са на 40-50 години и имат обществени мрежи, снимат си какво ядат и какво пият. Това са хора, които са въздухари.

Когато биеш 20 удара на мача с Литва и имаш тотална доминация и да кажеш, че тимът не е играл добре. Ние бяхме класа над този тим. Няма да стане там някаква съпротива, която настройва клубовете и да разделя българския футбол, да се обажда на президентите. Няма да стане по този метод. Ние работим и демонстрираме, че имаме напредък. Молим българския народ да поддържа българския тим.

Имахме четири мача, в които играхме добре преди квалификациите, даже и да не бяха най-важните. Срещу Черна гора играхме добре и в случай че видите статистиката, имахме 75% владения на топката. Изпуснахме положения и те с една наша неточност ни победиха. Искат някакви хора, които са платени, да провалят националния тим и когато България води, викат срещу нея. Това ли ще е държанието на продължаваме смяната в българския футбол Ако желаеме да имаме триумф, би трябвало всички да бъдем обединени. Тези хора, които желаят да вземат властта, не са обединители, а разединители - дилетанти ”, съобщи Гонзо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР