Отговорете като се доверите на своята интуиция и разберете какво

...
Отговорете като се доверите на своята интуиция и разберете какво
Коментари Харесай

Коя от жените е най-възрастната – тест

Отговорете като се доверите на своята вътрешен глас и разберете какво е скритото в характера ви

Този психически тест ще ви помогне да разберете по какъв начин се отнасяте към работата си и по какъв начин ви възприемат.

Погледнете от близко силуета, позата. Коя жена наподобява повече на стара дама? Отговорите ще ви оказват помощ да разберете някои черти на характера.

Силует 1

Външно създавате усещане на радостен, предан, предан човек в другарство. Вие сте доста привързани към тези, които обичате и почитате с цялата си душа. Можете да бъдете меки, само че от време на време проявявате свирепост. При това сте прекомерно сантиментални, мощно се разочаровате, когато ви предадат, а от време на време сте тъжни. Вътрешно се пробвате да отговорите на условията на другите хора.

Често жертвате личните си ползи, с цел да се харесате на сътрудниците. Обичате да се чувствате значими. Но в това време имате високо самочувствие, не обичате да отстъпвате и го вършиме единствено заради събитията.

Силует 2

Външно ви възприемат като оптимистичен, мощен и убеден в себе си човек. На всички им наподобява, че не се страхувате от никакви усложнения. Винаги се държите под надзор, показвайки модел на самоконтрол даже в най-трудните обстановки. Понякога на сътрудници им се коства, че сте равнодушни и неуязвими. Всъщност вие сте напълно друг човек по душа.

Вие сте доста уязвими, възприемчиви, постоянно жертвате личните си ползи поради другите. В същото време се пробвате да се уверите, че никой нищо не вижда (нито вашата горест, нито отчаяние). Често това държание се трансформира в причина за неприятното ви въодушевление и даже дискомфорт.

Силует 3

Хората ви възприемат като същински водач. Вие сте необикновено умни, на вас може да се разчита. Всички знаят това, по тази причина ви търсят за отбрана и съвет. Тези сътрудници, които не ви познават добре, може да стоят настрани, тъй като считат, че би трябвало да се поддържа отдалеченост и подчиненост (те просто се опасяват от вас).

Отвътре вие ​​сте доста уязвим и мек човек. Отнасяте се към хората изборно, рядко отваряте душата си за някого, нямате доста другари. Благодарение на вашия прагматичен и потребен мързел, вие измисляте умни неща и съоръжения. Високо цените връзките си с приятелите и фамилията си, вие сте почтени. На вас постоянно може да се разчита, защото сте поредни и виновни.

Силует 4

Външното усещане – интроверт, който не обича доста да контактува с хора и избира да стои надалеч от тях. Може да изглеждате малко студени, пробвайки се да запазите отдалеченост. Но вътрешно сте напълно друг човек.

Вие сте перфекционист, обзети сте от желанието за съвършенство и сте доста взискателни към себе си. Опитвате се да намерите съидейници, само че това ви коства доста старания. И всичко това, тъй като отваряте душата си извънредно за тези, които познавате доста добре. Но в случай че по пътя ви се появят хора, които могат да ви опознаят по-добре, ще извършите всичко допустимо да ги зарадвате и вашето другарство ще стане трайно.

econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР