Отговорът провокира един от най-лошите пристъпи на тревожност, които Калъм

...
Отговорът провокира един от най-лошите пристъпи на тревожност, които Калъм
Коментари Харесай

За транссексуалните младежи в криза болниците понякога усложняват травмата

Отговорът предизвика един от най-лошите пристъпи на тревога, които Калъм в миналото е изпитвал. Хлипайки в болничния телефон, той осведоми родителите си, които се бориха да анулират решението, за което предупреждаваха, че ще аргументи по-голяма щета на сина им.

Въпреки че съумяха да блокират прехвърлянето, фамилията имаше малко благоприятни условия при второ предозиране върна Калъм назад в незабавното поделение на UNC няколко месеца по-късно. Когато 17-годишното момче научило, че още веднъж е планувано да бъде изпратено в стационарно поделение за девойки, той споделил на лекарите, че желанието да се нарани става неконтролируемо. Обменът е документиран в болничните досиета, предоставени от фамилията на Асошиейтед прес.

„ Изпитвах голямо страдание, че даже бях пристигнал в тази болница, тъй като знаех, че няма да отида да получа лекуването, от което имах потребност “, сподели Калъм.

Тъй като политическият спор по отношение на здравните грижи за транссексуалните младежи се ускори в Съединени американски щати, определени длъжностни лица...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР