Отговорът дава лидерът на партия "Възраждане" Костадин КостадиновЕто какво пише

...
Отговорът дава лидерът на партия "Възраждане" Костадин КостадиновЕто какво пише
Коментари Харесай

Скъсвала ли е България дипломатически отношения с друга държава?

Отговорът дава водачът на партия "Възраждане " Костадин Костадинов

Ето какво написа той в обществената мрежа:

През 1949 година България упреква американското посолство в създаване на шпионска мрежа в страната ни. Отговорът на американците е бърз - те незабавно късат връзките с България. До 1959 година нашата страна няма дипломатически връзки със Съединени американски щати. Тогава това българско деяние е директно провокирано от Съюз на съветските социалистически републики, който по този метод тества реакцията на американците.

Онзи ден България изгони 70 съветски дипломати и механически личен състав, упрекнати, че построяват шпионска мрежа в страната ни. Отговорът на руснаците не закъсня - преди няколко часа те са подхванали дейности за изпъждане на нашите дипломати от Русия и заплашват да затворят посолството си в България. Това е предпоследната стъпка преди късането на дипломатически връзки. Действията на българското държавно управление са директно провокирани от Съединени американски щати, които по този метод тестват реакцията на руснаците.

Забелязвате ли приликите? Американският слугинаж е същият като руския, единствено че е американски, както би споделил един някогашен футболист. Русия е дала период на държавното управление на Петков да преразгледа нотата за гоненето на дипломатите до на следващия ден на обяд. Ако това не се случи, връзките ни на процедура ще бъдат скъсани.

Уважаеми сънародници, незаконното, предателско и марионетно държавно управление на Петков няма да се поколебае да докара България до ръба на още по-опасни връзки с Русия. Преди половин час (вчера б.р.)предложих Петков да бъде извикан в Народното събрание и да дава пояснения какво ще предприеме от тук насетне. В взаимозависимост от неговите думи Възраждане ще реши какво да предприеме по-късно, приключва поста си Костадинов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР