Отговарящият за изходящите трансфери в Ботев Пловдив и доскорошен помощник-треньор

...
Отговарящият за изходящите трансфери в Ботев Пловдив и доскорошен помощник-треньор
Коментари Харесай

Трус в Ботев Пд след пореден срам у дома

Отговарящият за изходящите прехвърляния в Ботев Пловдив и досегашен помощник-треньор на „ канарчетата “ – Тимур Дагуев, напуща клуба. Това стана ясно след негова обява в обществените мрежи, с която остро атакува старши треньора – Станислав Генчев, и пожелава триумф на клуба.

„ Направих всичко допустимо, което можах с цялостно почитание и чиста съвест. Да се боря с един глупак, който може да не стопира да лъже всеки ден не е в мой интерес. Защо не е забавно? Защото той е слаб конкурент и не е мъж за мен. Бедният човек от вътрешната страна е празен. Нула храброст! Най-големият измамник, който съм виждал. Бог вижда всичко и времето ще покаже всичко станало нескрито. Гордея се със свършената работа през проследните 3 години.

Това никой не може да ми го вземе. Можете да се карате колкото си желаете, към този момент не е мой проблем. Направих всичко, с цел да се усещам добре в клуба през тези 3 години. Късмет “, гласи известието на Дагуев.

„ Мач Телеграф “ напомня, че имаше скандал сред Генчев и Дагуев за селекцията на тима. Той тръгнал, откакто близкият до Азрудин Валентич е изпратил СМС със следния текст:

„ Треньорче, повече ти няма да правиш селекция “.

Иначе Дагуев за повторно напуща Ботев Пловдив. Първият път беше през 2021-а година, когато също се отдръпна.

След седмата загуба от осем мача на новия суперскъп стадион „ Христо Ботев “ през вчерашния ден, почитателите на канарчетата желаеха главата на притежателя на клуба – съветския предприемач Азрудин Валентич.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР