Отговаряли сме на всички договорки с БСП като коалиция. Не

...
Отговаряли сме на всички договорки с БСП като коалиция. Не
Коментари Харесай

Спас Панчев: Имаше лични мотиви в решенията на БСП

Отговаряли сме на всички сделки с Българска социалистическа партия като коалиция. Не може да си водач на партия и да ти лишават опцията да се изказваш по медиите. Това съобщи водачът на Български земеделски народен съюз Спас Панчев в предаването „ Беновска пита” по Канал 3.

"Истината в Българска социалистическа партия е, че има конгрес, който взима решенията, само че напоследък има персонални претекстове в решенията. Няколко души към Корнелия Нинова са упълномощени да взимат решения и да ги показват. Преди беше друго - в този момент не се вслушват в другите, а решенията се взимат еднолично ", сподели още той.

"Коалицията се е събрала един или идва пъти. Събирахме се да преглеждаме неща от всекидневието, а не значимите проблеми на обществото. Вотът на съмнение трябваше да бъде разискван на съдружен съвет, а не някой да се обади и да каже да минем да подпишем документите за него ", разкри Панчев.

"Нормално е съдружните сътрудници да вземат участие в решенията. След 90-та година Български земеделски народен съюз е бил неразделно до Българска социалистическа партия. Искахме да имаме присъединяване. Съгласно последния контракт ние нямахме право да издигаме претенденти за локални избори. При диалозите с Българска социалистическа партия постоянно сме казвали, че би трябвало да имаме лица в ръководството на страната ", приключи Спас Панчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР