„Отегчена съм от силикон, изкуствени коси, тежък грим и дузина

...
„Отегчена съм от силикон, изкуствени коси, тежък грим и дузина
Коментари Харесай

Жени Калканджиева с тежки думи към силиконките

„ Отегчена съм от силикон, изкуствени коси, тежък грим и дузина пластични интервенции при лицата в стилните среди. Време е да се завърнем към натуралната женска красота. Имам задача да потвърдя, че е естествената хубост може да бъде настояща “.

Това съобщи шефката на фешън организация „ Визаж “ Жени Клаканджиева по време на лъскаво празненство, което спретна в столичен клуб. Повод бе представянето на годишния календар на компанията, юридически съзнателно с аналогов фотоапарат. Кадрите преднамерено са черно-бели, с ретро лъчение лишени от обработка. Пред обектива на Костадин Кръстев – Коко театралничат имена като Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, написа hotarena.net

Мис България 1995 Евгения Калканджиева е на мнение, че концепцията „ без грим и превземки “ ще бъде обръщение към всички в гилдията да спрат с изкуствено докараната визия, която на моменти даже граничи с замяна на действителната идентичност.

„ Никога не съм била съперник на пластичните интервенции. В последна сметка в случай че не се харесваш, както природата те е основала – отиваш и се коригираш. Нов последно време нещата излизат от надзор, загуби се мярка. Никаква хармония, никакво въображение. Отправям съвет и към пластичните хирурзи. Моля, бъдете художници. Не правете девойките за посмешище “, споделя Жени.

Тя подчертава, че във “ Визаж “ подчертават върху образованието, положителните обноски и маниери в обществото, здравословния метод на живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР