Отдръпването на Хари и Меган продължава да е гореща тема

...
Отдръпването на Хари и Меган продължава да е гореща тема
Коментари Харесай

Меган отрече да е била умишлено изключена от срещата в Сандрингам - slava.bg

Отдръпването на Хари и Меган продължава да е гореща тематика в Обединеното кралство. Въпреки че принц Хари застана ухилен до брат си – принц Уилям и кралицата удостовери, че застава зад решението на херцозите на Съсекс, медиите към момента не са се успокоили и тази история продължава да е водеща в английския щемпел.

Сред един от мненията бе, че Меган Маркъл съзнателно е била изключена от вчерашната значима за семейството среща. Самата херцогиня изяснява, че сама е решила да остави договарянията на раменете на брачна половинка си, написа „ Daily Mail “.

Говорителят на двореца Кенсингтън също удостовери думите ѝ като изясни, че принцът и брачната половинка му са решили, че не е належащо и Меган да се причислява в диалога.

За да потвърди, че разтърсване няма, принц Уилям реши да взе участие в първата си след новината социална демонстрация. Той се включи в учебно тичане тази заран. Също по този начин той отхвърли да има раздор сред него и брат му, както и сред Кейт и Меган.

Все отново е ясно, че обстановката в Двореца е комплицирана. Доказа го и прочувственото изказване на кралица Елизабет Втора след историческата фамилна среща в Сандрингам. В него тя изрази страдание за решението на херцога и херцогинята на Съсекс да разделят времето си сред Канада и Англия, до момента в който прекратят своите кралски отговорности.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР