Отделно от това обаче каталунците се опитват да се разделят

...
Отделно от това обаче каталунците се опитват да се разделят
Коментари Харесай

Шефовете на Барселона се надяват Чави да прокара пътя на Де Йонг и Депай към изхода на Камп Ноу

Отделно от това обаче каталунците се пробват да се разделят с един куп играчи, които няма да се нужни през идната акция. Една от към този момент трансформиралите се в саги е вероятно овакантяване на, който е мощно мечтан от, само че в последните дни интензивно се свързва и с. Друг състезател, на който се търси нов тим е, само че и двамата нямат никакво предпочитание да напущат “Камп Ноу ” и избират да останат.

Именно това се надяват да трансформират от управлението на отбора. Вестник “Спорт ” оповестява, че Чави, който най-сетне съумя да дойде при тима в Съединени американски щати, е провел среща с шефовете на отбора, на която са разискали тъкмо тази страна на въпроса. Медията добавя, че упованията са в идващите дни траньора да седне и да организира задълбочени разисквания на обстановката с двамата играчи, на която двете страни да изяснят позициите си. Шефовете се надяват, че с твърда позиция и ясни индикации Чави ще успее да покаже по-ясно на двамата нидерландци, че е най-добре да спрат да упорстват и да изоставен “Камп Ноу ”.

Барселона има реализирана сделка с Манчестър Юнайтет за прехвърлянето на Френки де Йонг от няколко седмици, само че халфът отхвърля да одобри офертата на " алените дяволи ". Интерес към Мемфис Депай също не липсва и редица тимове не престават да наблюдават обстановката към играча.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР