„Отделете по няколко минути на 26 май, за да изпълните

...
„Отделете по няколко минути на 26 май, за да изпълните
Коментари Харесай

Андрей Ковачев се срещна с колектива на голяма шивашка фирма в Пловдив

„ Отделете по няколко минути на 26 май, с цел да извършите своя цивилен дълг, като гласувате на европейските избори “, прикани в Пловдив претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев при срещата си с колектива на огромна шивашка компания.

„ Подкрепете ни в неделя с №12 в интегралната бюлетина. Това е значимо, тъй като единствено посредством вложения, работа и висококачествени артикули, които можем да изнасяме на европейския пазар, можем да покачваме приходите и стандарта на живот, да променяме градската среда и инфраструктурата, да подобрим опазването на здравето, да строим нови детски градини и ясли, учебни заведения и всичко належащо за по-добър живот. Само ГЕРБ до момента е потвърдил, че извършва дадените обещания, а мощно посланичество в Европейския парламент ще утвърди още повече престижа на страната ни “, уточни Андрей Ковачев.

Управителят на компанията Пламен Колев срещна претендента за евродепутат с индустриалния цикъл, описа за направените вложения в нова съвременна техника и технологии, както и за бъдещите бизнес проекти за разширение въз основата. Произвежданата продукция се изнася напълно за Германия и е пример за най-високо качество. Според него България се развива в вярна посока.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР