Отделението по неврология във Видинската болница вече е без лекари,

...
Отделението по неврология във Видинската болница вече е без лекари,
Коментари Харесай

Видинската болница остана без невролози

Отделението по неврология във Видинската болница към този момент е без лекари, скоро наподобява болничното заведение ще е и без медицински сестри, за които тече предупреждение.
От през днешния ден сутринта, 19 август, в отделението има единствено двама лекари, само че те са без компетентност, оповестява Нова телевизия. Това значи, че те не могат да изписват, което значи, че изписването ще става за сметка на болничното заведение, защото няма по какъв начин по разпоредбите да се прекъсне клинична пътека, тъй като няма автограф на експерт. Ситуацията беше обяснена от старшата сестра Даниела Милова, която разясни - все едно всички са здравно неосигурени.
Милова счита и, че е доста несериозно желанието на страната да командирова експерти във Видин. " Коя болница ще си разреши такова нещо и за какъв брой време ", попита сестрата.
Същевременно Милова съобщи, че медицинските сестри напущат, тъй като работят прекалено много, надлежно няма положително качество на обслужването. Основната заплата за сестрите в неврологията е 590 лв., за останалите сестри – 580 лв., а шефът на болничното заведение споделя задочно, че пари за повече няма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР