Отделението по неврология на видинската болница „Света Петка“ може да

...
Отделението по неврология на видинската болница „Света Петка“ може да
Коментари Харесай

Неврологията на видинската болница може да остане без повечето си лекари до две седмици

Отделението по неврология на видинската болница „ Света Петка “ може да остане без множеството си лекари до две седмици. Тогава изтича едномесечното предупреждение, подадено от медиците поради дефицита на фрагменти и пари за отделението.

Преговорите с управлението на болничното заведение са безуспешни. Между управлението на болничното заведение в лицето на изпълнителния шеф доктор Цветан Василев и медиците се е състояла една единствена среща – на 1 август.

"Бяхме привикани в кабинета му поотделно ", изясни началникът на неврологичното поделение доктор Ангел Петров пред БНР. „ Като ми зададе въпроса: Сигурен ли си, че напускаш, аз му споделих: "Вие разрешихте ли най-малко един от тези три въпроса, заложени на срещата, а точно – за разположението, за фрагментите и за спомагателното материално стимулиране. Той сподели не и аз му споделих, че е безпредметно повече да водим диалог “, сподели доктор Ангел Петров.

Според него един от лекарите в неврологията е отдръпнал предизвестието си за овакантяване, а в това време шефът на болничното заведение дефинира настояванията на невролозите като изнудване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР