Отделът за обществено здраве на окръг Ривърсайд в американския щат

...
Отделът за обществено здраве на окръг Ривърсайд в американския щат
Коментари Харесай

Тенис турнирът "Мастърс" в Индиън Уелс беше отменен

Отделът за публично здраве на окръг Ривърсайд в американския щат Калифорния разгласи изключително състояние в долината Коачела след доказан случай на ковид (COVID-19) на локално равнище. В резултат на това, тенис шампионатът от сериите " Мастърс " в Индиън Уелс няма да се организира на плануваните дати (12-22 март) заради опасения за сигурността на участниците и посетителите на събитието.

" Понастоящем има прекомерно огромен риск за публичното здраве в провеждането на огромни събирания с подобен размер в региона на окръг Ривърсайд - разяснява доктор Дейвид Агъс, професор по медицина и биомедицинско инженерство в Университета в Южна Калифорния. - Не е в полза на почитателите и играчите шампионатът да се организира. Всички ние би трябвало да се обединим, с цел да защитим общността от епидемията от ковид. "

" Много сме разочаровани, че шампионатът няма да се организира, само че здравето и сигурността на локалната общественост, почитатели, играчи, доброволци, спонсори, чиновници, продавачи и всички, които вземат участие в събитието, е от първостепенно значение - сподели шефът на шампионата Томи Хаас. - Готови сме да проведем шампионата на други дати и ще проучим опциите. "

Всеки човек, закупил билети непосредствено от уеб страницата на шампионата, може да изиска възобновяване на сумата или заем за шампионата през 2021 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР