Отделът Ford Performance Division и Ford Performance Racing School създадоха уникален

...
Отделът Ford Performance Division и Ford Performance Racing School
създадоха уникален
Коментари Харесай

Пистовата школа на Ford представя уникален Explorer ST

Отделът Ford Performance Division и Ford Performance Racing School създадоха неповторим Explorer ST. Колата ще бъде показана в Мичиган на фестивала Woodward Dream Cruise на 21 август на Woodward Avenue, който свързва Детройт и Понтиак.

Кабината разполага със заварена двойна рамка над двата реда седалки, четири са състезателните седалки Recaro Cross Sportster CS с четириточкови колани и състезателни мрежи във всички прозорци на вратите. Предната ос е оборудвана с 420 мм Shelby GT500 спирачни дискове и моноблок алуминиеви апарати Brembo с шест бутала.

Джантите и гумите на неповторимия Explorer също са ексцентрични - Signature Wheels SV503 Track Series и Michelin Pilot Sport Cup 2 колела в размери 315/30 ZR21. Моторът е форсиран, само че създателите на колата не споделят какъв брой. Всички тези неща са украсени с графичен пакет от Lue Creative. Ford Performance твърди, че работата по кросовъра не е завършила.

Цената на елементарния Ford Explorer ST потегля от 49 000 $. Той е оборудван с мотор V6 3.0 EcoBoost с 405 к.с. и 563 Нм, десетстепенен автоматик и задвижване на всички колела тип „ образован 4WD “.

През 2022 година моделна година Explorer ST се очаква във версия единствено със задно задвижване, което ще направи модела по-евтин. Интелигентният 4WD е по дифолт за нивата на ST и Platinum. Но за моделната 2021 година Explorer Platinum е със задно задвижване, а цялостната е алтернатива за 750 $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР