Отдавна знаем, че българската природа е дарила на медицината някои

...
Отдавна знаем, че българската природа е дарила на медицината някои
Коментари Харесай

Учени: Билката Бабини зъби е най-мощният и здравословен полов стимулатор

Отдавна знаем, че българската природа е дарила на медицината някои от най-чудодейните билета на света. Растението Tribulus Terrestris  или познато още като Бабини зъби е една от тези всенародно приети билки, които през днешния ден са в основата на голям брой лекарства.

През 70-те години на предишния век наши учени потвърдиха, че екстрактът от Бабини зъби води до естествено увеличение равнищата на тестостерон посредством повишение на равнищата на различен хормон в кръвта – лутеинизиращ хормон (ЛХ). Но това деяние е присъщо единствено на българският Tribulus Terrestris (Бабини зъби) – факт, който постоянно е съзнателно премълчаван от разнообразни производители и търговци. Защото точно характерните особености на нашия климат и релеф обуславят качеството и състава на растението.

Следват и редица задгранични изследвания в опити да се разгадае аргументите за удобното деяние на билката върху мъжката полова мощност. Като стимулиране и удължение на ерекцията, повече устойчивост. Проведени са разнообразни опити, само че във всички случаи заключението е едно и също: „ Екстрактът от Бабини зъби демонстрира нарастване в равнищата на тестостерон, евентуално поради съставката ”бабини зъби ”, състояща се в стимулиране на секрецията на андрогени. “

Ето за какво не е учудващо, че в последно време действието на това растение все по-често се загатва и разказва в едни от най-големите мъжки списания. „ Iron man magazine “, да вземем за пример, написа следното: „ Може би един от най-хубавите естествени стимулатори на тестостерон е билката Бабини зъби, която пораства в България и някои други страни. “ Говорителят на Американската диетична асоциация Джим Уайт пък споделя пред „ Мen s fitness “: „ Билката Бабини зъби е потвърден асистент на мъжете, страдащи от полова дисфункция. “

Преждевременната еякулация, ниското либидо и андропаузата са може би най-големият камшик за самочувствието на един мъж. Според Джонатан Райт, създател на книгата „ Как да увеличите вашата жизнеспособност и резултатност – За мъжете над 40 “, съвсем всички представители на мощния пол в Америка (и не само), които наближават 40-тата си годишнина, се нуждаят от повече тестостерон, с цел да подобрят здравословното си положение – от това на сърцето до оптимистичната настройка към света и качеството на съня си… тъй като възрастта понижава равнищата на хормоните при мъжете, тъкмо както при дамите в менопауза.

И до момента в който по света тази билка (подобно на киселото ни мляко) се предлага под формата на артикули с не до там явен и достоверен генезис, то у нас чудодейният дестилат от Бабини зъби се намира елементарно, и то в най-чиста форма.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР