Отдавна се знае за враждата на Меган Маркъл и нейната

...
Отдавна се знае за враждата на Меган Маркъл и нейната
Коментари Харесай

Сестрата на Меган пак избухна: Нарече херцозите егоисти и жестоки - slava.bg

Отдавна се знае за враждата на Меган Маркъл и нейната сестра – Саманта. Сега още веднъж 55-годишната госпожа Маркъл разяснява протичащото се към херцозите на Съсекс.

Тя съобщи, че нейната по-малка сестра и брачният партньор ѝ са „ егоисти “, „ жестоки “ и „ отвратителни “ хора. Този път повода за недоволството ѝ станало пътуването на херцозите в Калифорния в разгара на пандемията.

„ Те могат да хвърлят камъни колкото желаят, само че в този момент те са най-големите лицемери. Това е пагубна пандемия. Фактът, че те напуснаха две фамилии, без даже да се обадят, просто е фрапантен. И в този момент те изоставиха британците и кралското семейство в подобен сериозен миг.

Всичко наподобява извънредно грубо, оплака се Саманта в изявление за talkRadio и добави – „ Хари и Меган не се тормозят от фамилията и приятелите. Техният инстинкт за самозапазване е по-скоро непоносим. “

Саманта означи още, че американците не би трябвало да заплащат за тяхната защита. Съвсем скоро херцозите попаднаха в сходен дебат с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който също съобщи, че Съединени американски щати няма да се грижи за тяхната сигурност.

Говорител на двойката съобщи, че Хари и Меган ще платят разноските за тяхната отбрана. Според английските издания тяхната сигурност ще им коства към пет милиона $ годишно.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР