Отдавна се говори, че стрийминг услугите тотално ще променят начина,

...
Отдавна се говори, че стрийминг услугите тотално ще променят начина,
Коментари Харесай

Google “променя играта с новата си платформа Stadia


Отдавна се приказва, че стрийминг услугите тотално ще трансформират метода, по който гледаме, играем, четем и така нататък, като тази година следва да станем очевидци на няколко нови платформи за стрийминг на наличие.

Тази седмица Гугъл показа личното си създание в това направление, което съставлява онлайн гейминг платформа, съвместима с всичките джаджи в дома ни.

Stadia разрешава да играем богат набор от " тежки " и всевъзможни други игри, без да е нужно да ги смъкваме или да имаме ултра-мощен компютър.
 Netflix и с какъв брой стрийминг платфомата ще увеличи вложенията си през 2019 година
Netflix продължава с големите вложения

12.04 милиарда $ за 2018 година към този момент ни се костват малко

Цялата компютърна обработка на игрите се случва в нереалните сървъри на Гугъл, тъй че възрастта на домашния ни компютър или смарт телефон не е от голяма важност, стига да имаме добра интернет връзка.

От Гугъл дават обещание, че ще дават 4К качество с 60FPS и HDR цветове при стартирането на Stadia, като тези параметри може би ще скочат до 8К и 120FPS, когато технологията набере скорост.

Гугъл показа и личен джойстик с обичаен дизайн, който ще се свързва непосредствено със сървърите на компанията.
 Снимка 413268

Важно е да отбележим, че Stadia ще се интегрира и с всички все още налични на пазара контролери, тъй че няма да е наложително да даваме пари за джойстика на Гугъл. Браво!

Няма точна дата, на която услугата ще стане налична. Не знаем по какъв начин и какъв брой тъкмо ще би трябвало да платим за достъп до нея. Всичко това ще научим през идните месеци, тъй като Гугъл дава обещание, че Stadia ще е подготвена за всеобщата публика още през 2019 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР