Отдавна съм се отказал да разчитам думите на Борисов, защото

...
Отдавна съм се отказал да разчитам думите на Борисов, защото
Коментари Харесай

Аламанов: Радев играе в подкрепа на ГЕРБ

Отдавна съм се отказал да разгадавам думите на Борисов, тъй като несъмнено след два часа ще каже нещо друго, след два дни нещо трето и така нататък

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria информационният специалист Любомир Аламанов.

Всеки път чакам да чуя нещо като „ извинявайте “ – за миналите 12 година, за раздадените десетки милиони, за безвремието, за неналичието на промени... За нещо, нещо малко. Нямаше. Имаше единствено „ аз съм най-великият “, „ аз съм най-подготвеният “ и т,н, Самодоволно, необичайно, изявление, което не ме оставя оптимист, че нещо може да се промени.

Всички си дават ясна сметка, че евентуално ще се отиде към избори и се разиграва сценката „ аз съм доста кооперативен, доста съм виновен, но виждате, че другите са неприятните и не желаят да се сформира държавно управление “. В този смисъл да се оттласне отговорността, добави социологът Кольо Колев. От друга страна ГЕРБ се стреми да излезе от изолираност. Със сцената „ дайте да си поговорим “ се стремят малко по малко да получат някаква индулгенция. С времето, което им се дава, президентът Радев без подозрение им оказва помощ, сподели още Колев.

 
Президентът демонстрира учудваща двойнственост в думите и държанието си. На предходните избори, целият този развой, който сега пета или шеста седмица се разиграва, тогава беше редуциран до седмица и половина. В момента президентът Радев го играе както се споделя ляво крило в поддръжка на ГЕРБ, тъй като Борисов доста обича футболната терминология.
Любомир Аламанов

Като бави времето оставя голямата пропагандна машина да внуши на всеобщата аудитория, че някой различен е отговорен, че първите не могат да сформират държавно управление, добави Аламанов.

Определено ГЕРБ имат интерес от това отсрочване, а всички останали малко или доста губят от това, тъй като губят лицето си, влизайки в връзка непосредствено с ГЕРБ. От друга страна те не могат да откажат връзка, тъй като ще бъдат упрекнати в некооперативност и така нататък, сподели Колев.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР