Отдавна разказвам, че ние сме порядъчни хора с брат ми,

...
Отдавна разказвам, че ние сме порядъчни хора с брат ми,
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: Благодаря на Борисов за думите


Отдавна описвам, че ние сме порядъчни хора с брат ми, съществени вложители и заслужаваме почтено отношение. Това съобщи Пламен Бобоков , представен от БГНЕС.

„ Чух какво сподели господин Борисов и му благодаря за това определение, защото аз от дълго време го описвам на всички медии, че ние сме порядъчни хора с брат ми, съществени вложители и заслужаваме почтено отношение, а не това, в което сега сме въвлечени по нечий каприз, не знам чий, за жалост “, сподели предприемачът.

Попитан дали е получавал помощ от страната за неговия бизнес, Бобоков изрично отговори: Не.

“Само и само по време на делегации да се кажат две положителни думи в непознатата администрация при непознатите президенти, министър председатели и така нататък ”, съобщи той.

По-рано през днешния ден министър-председателят Бойко Борисов сподели, че се познава с единия от братята Бобокови от над 10 години.

“Бил е в мои делегации, оказвал съм му подпомагане за бизнеса зад граница по предложение и на работодателските организации. Винаги съм смятал, че е честен човек ”, уточни министър председателят. Той съобщи, че неведнъж е водил връзка с него, а с Атанас Бобоков в никакъв случай.

“И отново дублирам всичко е било в областта на това, което законът разрешава да подкрепяме бизнеса зад граница ”, сподели Борисов. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР