Отдавна не сме ходили на гости, а на дами като

...
Отдавна не сме ходили на гости, а на дами като
Коментари Харесай

На гости в дома на Кендъл Дженър в Лос Анджелис

Отдавна не сме ходили на посетители, а на дами като Кендъл Дженър няма по какъв начин да откажем, когато отворят необятно вратите си. Пред Architectural Digest супермоделът демонстрира дома си в Лос Анджелис, който е нейното бягство от действителността, от забързаното всекидневие.

Кендъл е единствено на 24 и към този момент може да се похвали с дом безусловно като от корица на списание. Влюбва се в къщата от пръв взор, тъй като счита, че има личен темперамент. А с цел да я трансформира в дома на фантазиите си й оказват помощ дизайнерите Кейтлин и Томи Клементс.

Кендъл се нанася преди към две години, когато завършва реновирането, лишило цяла година. И къщата се трансформира в отражение на това, което е тя в действителност.
 Снимка 490186

Това, в което са единомислещи е, че желаят да запазят испанския лъх, както и духа на къща в провинцията, основана за търсене и намиране на уединения в топли, натурални нюанси и доста естествени материали . " Животът ми включва доста безпорядък, пътувания и мощна сила. Затова желаех да усещам дома си като едно умерено място ", споделя Дженър.
 Снимка 490178

Акцент в интериора са и големите прозорци, които са безусловно на всички места. Моделът държи на тях, тъй като къщата се намира в планината, обградена е от природа и желае да я усеща оптимално близо, даже когато е вътре.

Едно от обичаните пространства на Кендъл е холът. В него тя акцентира, че няма тв приемник, тъй като е място за релакс. Има обаче камина, която работи съвсем непрестанно, както и комфортна мека мебел, на която да разпуска с другари и родственици.
 Снимка 490190

Непосредствено до всекидневната е дребен, само че грациозен и функционален бар , в който са се забърквали десетки коктейли, тъй като моделът е правила не едно и две празненства. А най-умела с комбинирането на алкохолите е нейната майка Крис Дженър.
 Снимка 490185

Най-трудна за обезпечаване, а и за инсталиране се оказва мивката от натурален, солиден камък , която се намира в дребната тоалетна за посетители. Тя може да наподобява като част от интериора на дома на семейство Флинстоун, само че Кендъл е държала до последно на нея и е безапелационна, че в никакъв случай няма да я махне от мястото й.
 Снимка 490199

В дома си Кендъл има и самостоятелен офис, в който организира работни срещи. Признава обаче, че не го употребява изключително постоянно по предопределение.
 Снимка 490192

Не същото обаче може да каже за своето арт студио, което основава на по-късен стадий, тъй като осъзнава, че рисуването й оказва помощ да се оправи със напрежението и тревогата . Понякога даже се събират с другари, с цел да рисуват " ужасни неща ".
 Снимка 490188

Кендъл разчита точно на творби на изкуството, които да внесат цвят и акцент в другояче неутралния интериор. А най-любима й е яйцевидната светлинна конструкция на Джеймс Търрел със сменящи се цветове . Именно нея дефинира като една от фокусните точки в дома си, която й носи утешение и благополучие.
 Снимка 490197

Акцентът в трапезарията е дървото. Трапезната маса е направена от орех и дъб, а столовете са на няколко десетилетия, само че успешно реставрирани за търсения резултат. Най-използваната стая от къщата пък, за изненада или не, е кухнята. В нея съвсем всяка вечер Кендъл подготвя вечер за себе си и приятелите си.
 Снимка 490180

В нея схваща и че кухнята може да те накара да желае да готвиш, тъй като в предходния си дом съвсем не го е правила. На фона на цветните шкафове и мраморния плот се открояват златните и медни акценти в аксесоарите и посудата. От майка си и сестрите се получава доста скъпи препоръки по какъв начин да провежда всичко, с цел да бъде оптимално функционално.
 Снимка 490183

Две от петте спални в къщата Кендъл преустройва в място за пробване на тоалети, както и в гардеробна . Въпреки че при облеклата й на пръв взор царува безпорядък, тя е безапелационна, че доста добре знае къде се намира всяка една от тях. А по стените на гримьорната е закачила кориците на всички списания, за които се е снимала. Идеята си открадва от сестра си Ким Кардашиян.
 Снимка 490187

В спалнята си Дженър има още една камина и зона с мека мебел, на която обича да разпуска и да медитира. Дори там тя има обособено кътче за изработката на чай, тъй като е " пристрастена " и от време на време обича да пие и преди да заспи.
 Снимка 490184

Банята към спалнята пък е с големи размери, решена в бяло, а вниманието ни незабавно притегля златната вана до прозореца , която също е едно от обичаните места за релакс на модела.
 Снимка 490189

В нея има преход и към същинския килер на Дженър, който също е впечатляващо огромен... и цялостен. На всеки два месеца тя наложително му прави почистване, което й работи доста успокояващо. За организацията му обаче разчита на експерт.
 Снимка 490198

От съвсем всяка стая в къщата има врата към задния двор. В него има няколко зони за сядане, огнище, басейн с необикновена форма и доста, доста зеленина.
 Снимка 490191

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР