Отдавна не сме чували новини за онази светла личност Благой

...
Отдавна не сме чували новини за онази светла личност Благой
Коментари Харесай

Ай, честито: Бившата съпруга на Джизъса луда от любов по варненски бизнесмен!

Отдавна не сме чували вести за онази светла персона Благой Георгиев - Джизъса. Последната информация беше, че още е по отношение на щерката на Ванко 1 - Ивана Главчева, както и че даже е съумял към този момент да я заплоди. Дали това е по този начин, ще се разбере сигурно, само че тематиката в този момент не е футболистът, а някогашната му брачна половинка.

Както знаем, двамата с Полина Спасова имаха прекомерно къс брак, траял към година. През това време обаче те бяха разграничени няколко месеца поради присъединяване на Благо в " Сървайвър ". По време на фотосите Полина изиска от него бракоразвод с писмо и призна, че отношението на Джизъса към нея е било извънредно.

Е, през днешния ден към този момент Спасова е загърбила неприятностите с Благой тотално и освен това - разгласи обществено, че е луда от обич. Избраникът й е варненски предприемач, притежател на бар в центъра на града. Двамата се срещнали за сефте в някаква сладоледаджийница, където Поли обичала да върви, а Петър, както се споделя въпросният, мигновено я фиксирал и я заговорил.

" Харесахме се съвсем незабавно. Не знам, някои неща не можем да ги разбираем, това е химия, или нещо... нещо, което просто се случва. Но съм щастлива и мога да кажа, че сред Петър и Благой няма безусловно нищо общо, за голямо мое благополучие ", радва се Полина.

А новият й обичан не спирал да я затрупва с дарове и китки...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Джизъса Полина Спасова благой георгиев Ванко 1 щерката на Ванко 1 Ивана Главчева Полина Спасова и Петър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР