Отдавна не бяхме гледали Кен Уатанабе в голяма филмова продукция

...
Отдавна не бяхме гледали Кен Уатанабе в голяма филмова продукция
Коментари Харесай

Вижте Джулиан Мур и Кен Уатанабе във филма Bel Canto”

Отдавна не бяхме гледали Кен Уатанабе в огромна кино продукция и наличието на името му в актьорския състав на новия филм на Пол Уейтс,  " Bel Canto ” буди любознание.

Още повече, че сюжетът е основан на неведнъж награждавания едноименен разказ на Ан Патчет, основаващ се на заложническата рецесия в японското посолство в Лима, Перу, траяла няколко месеца сред 1996 и 1997 г. Романът проследява връзките сред група млади терористи и техните заложници, които са най-вече известни водачи и политици. Много от героите построяват непоклатими връзки на другарството по сред си, а някои даже се влюбват.

Кен Уатанабе играе ролята на богат японски фабрикант в Южна Америка, а превъзходната Джулиан Мур, която му партнира, е световноизвестна оперна певица, поканена да пее на особено празненство там. Филмът не натъртва толкоз на историческата политическа тема, колкото на дълбоките човешки взаимоотношения. 

Наред с Джулиан Мур и Кен Уатанабе във кино лентата вземат участие още Себастиан Кох, Кристофър Ламбер и други

Очаква се " Bel Canto " да излезе по кината в средата на септември. А в този момент хвърлете взор на филмовия откъс на Screen Media Films в YouTube.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР