Отдавна, много отдавна… още през 1992 година за първи път

Отдавна, много отдавна… още през 1992 година за първи път ...

Първи кадри от новата игрална версия на „Аладин“.

Отдавна, много отдавна… още през 1992 година за първи път на бял свят излиза култовата класическа история „Аладин“, превърнала се в една от емблемите на Дисни.

 
Със сигурност не сте забравили красивата мелодия и пленителния блясък на анимацията, която се завръща още по-магична, по-зрелищна и по-завладяваща в пълнометражна версия.
You ain't ever had a friend like E! (So here's your first look at the trailer.)
— E! News (@enews) Базиранa на приказката „Аладин и вълшебната лампа“ от „Хиляда и една нощ“, новата величествена продукция съчетава в себе си спомена по така обичания детски филм и абсолютната феерия от цветове и пищност, която буквално ще ни залее от големия екран.
Намислете си три желания и потъркайте лампата заедно с АладинФорум Филм България
Принцеса Жасмин копнее от цялото си сърце да опознае света извън стените на палата, в който живее. И точно, когато това ѝ изглежда най-малко възможно, изневиделица, и то носещ се на вълшебно килимче, Аладин се появява в живота на красивата принцеса.

 
Жестокият Джафар обаче помрачава щастието на двамата авантюристи, поставяйки едно единствено условие, което може да спаси Аладин от затвор. Той трябва да намери вълшебна лампа и да му я занесе.-->
 
Режисьор на Аладин е Гай, а сценарият е дело на голям екип от професионалисти, сред които Джон Аугуст и Рон Клемънтс.
 
В актьорския състав на филма рамо до рамо застават както нови, така и добре познати актьори.  Ролята на Аладин е поверена на младия талант Мена Масуд, Наоми Скот влиза в ролята на принцеса Жасмин, а Марван Кензари ще се превъплъти в образа на злия Джафар.
 
Най-голямата изненада е невероятно симпатичният дух от лампата, в чийто образ влиза любимецът на зрителите Уил Смит.
 
Ориенталското великолепие на новата продукция ще бъде подкрепено от грандиозен визуален спектакъл, както и от препратка към сюжета на любимата анимация в комбинация с чисто нови елементи.
 
За да бъде създадена тази атмосфера, екипът на продукцията строи декорите от нулата и няма детайл, който да е пропуснат или подценен.
 
Намислете си три желания и потъркайте лампата заедно с „Аладин“ – в кината от 24 май 2019 година.

Източник: dariknews.bg