Отдавна им мина времето на токчетата тип кокили, на които

...
Отдавна им мина времето на токчетата тип кокили, на които
Коментари Харесай

Котешки токчета и за лятото, и за есента

Отдавна им мина времето на токчетата вид кокили , на които освен е мъчно да се балансира, само че и са причина за съществени произшествия. Дори и да сме от по-ниските дами, едни 15 сантиметра от горната страна с обувките стават все по-излишни. Най-малкото на фона на следващата наклонност.

 Снимка 372486

Котешките токчета идват на витрините с осезателен ретро лъх. Едни и се любуват в унес, а други отвръщат глава от тях с отрицание. Но от който и вид да сме, би трябвало да знаем, че моделите от този тип ще ни следват и през идната есен.

 Меган Маркъл и скритото обръщение в обувките й
Меган Маркъл и скритото обръщение в обувките й

Всичко в името на любовта, салдото и хармонията

Тънките токчета, по-малки от пет сантиметра и с малко удебелен край, влизат в графата " котешки ". И до момента в който спорим дали са стилни или по-скоро не, няма място за подозрение, че са по-удобни от 10-сантиметров модел стилето.

Публикация, споделена от xyz (@manalaslexi) на Юни 26, 2018 в 7:21 PDT

Те са и добър вид за дамите, които кардинално не носят токчета , само че им се постанова за някакъв мотив.

Публикация, споделена от VEERAH (@veerahofficial) на Авг 4, 2018 в 3:01 PDT

Е, да, няма го това оптическо издължаване на краката и цялото тяло, само че пък го няма и неприятното натоварване и напрежение. Разширеният низък завършек на токчето пък дава спомагателна непоклатимост. Единствено заостреният връх може да се регистрира като минус от позиция на улеснение, написа Huffington Post.

 Предложение от H&M

Предложение от H&M

В последните месеци видяхме не един и два пъти котешките токчета на стилния подиум. Разбира се, там предложенията са по-нестандартни от позиция на украса на самите модели или комбинирането им с цветни чорапи.

 Кралица Летисия с обувки за 150 лева
Кралица Летисия с обувки за 150 лева

Тя избира наличен лейбъл

Няма спор, че тези обувките не са за всеки. Но сигурно и те си имат почитатели, които са удовлетворени, че са следващото добре забравено остаряло, което излиза на мода .

Публикация, споделена от Emily Amick (@emilyamick) на Авг 7, 2018 в 7:54 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР