Отдавна хората се опитват да разчетат характера на околните по

...
Отдавна хората се опитват да разчетат характера на околните по
Коментари Харесай

Какви тайни крият мъжете с тънки устни?

Отдавна хората се пробват да разчетат характера на близките по чертите на лицето. Обикновено очите се считат за прозореца към същинската същина на индивида, само че това напълно не е единствената външна линия, която дава информация. Устните приказват не по-малко за особеностите на личността.

Осланяйки се на това познание, е елементарно да се откри подобаващото държание пред отсрещната страна. За тези, които имат вяра във опциите на физиогномиката, това може да бъде като къс справочник в връзките, а скептично настроените просто ще се позабавляват с догатките.

Какъв е характерът на мъжете с тънки устни?

Принципното разбиране е, че тънки устни има субект с разговорлив и образован темперамент. Тези мъже знаят личната си стойност и по тази причина се стремят към водачество в връзките с близките. Формата на устните е значим детайл от общата визия на тази част от лицето и тънки устни приказват за успокоение и естетика във вътрешния свят на мъжа. Той демонстрира угриженост и интерес към дребните неща.

Тази къса характерност обаче не може да се одобри като общовалидна, тъй като съществуват редица разлики в общото схващане, влагано в понятието тънки устни, а детайлностите постоянно са от първостепенно значение.

Подробностите във връзка с форма, величина, цвят и особености имат значително значение и заслужават по-специално внимание. Ето някои от тях:

- Когато устните на мъжа са на тънки, само че и дълги, с недобре избрана форма, а ъглите са леко повдигнати - подобен мъж е от вида на фантазьорите и експериментаторите, които вятърничави и непостоянни. Такива мъже незабавно обръщат внимание на минимален интерес от страна на дамите, в случай че няма подобен, сами го предизвикват. Това са хора с остър интерес към всичко, което предизвика въображението им.

 Какви секрети крият мъжете с тънки устни

- Когато устните са тънки, бледи, едвам се виждат, като че ли са непрекъснато свити - такава форма приказва за доста дейна персона, притежаваща мощен темперамент, готовият водач. Това е мъжът, който не съблазнява, не ухажва, той напряко покорява и завзема всичко, което желае. Отношенията с подобен типаж не са лесни, в случай че охладнее, не може да бъде извоюван повече. За сходен мъж външността на дамата е значима, тя е част от извоюваните с борби титли. Това е интензивният мъж, който не е податлив към сантиментални жестове, а към деяние.

- При тънки, бледи, само че добре обрисувани устни, чийто ръбове са обърнати леко надолу и демонстрират присъщи гънки в ъглите, говорещи за скепсис - тези характерности са присъщи за мъжа прагматик, който сдържа бурните си пориви. Той първо притегля и премисля плюсовете и минусите, изследва и чак най-после взема решение. Такъв мъж е правилен и непрекъснат сътрудник. Обикновено тези мъже са срамежливци и не демонстрират спонтанни прояви на усеща пред другите.

Вижте още забавни обстоятелства за характера.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР