Отдавна е известно, че Гери-Никол Георгиева се държи като евтина

...
Отдавна е известно, че Гери-Никол Георгиева се държи като евтина
Коментари Харесай

Евтина уличниц@! Обезчестиха Гери-Никол зад граница. Знайни и незнайни мъже се гаврят с нея

Отдавна е известно, че Гери-Никол Георгиева се държи като евтина уличница по време на своите участия. Да се чуди човек за какво го прави, в случай че не е за пари, тъй като фамилията й има задоволително. Явно просто обича да се държи като жрица на любовта.

Направи го и в Германия, където в локална дискотека млади германци напряко обезчестиха варненката, обарвайки я по „ огромната дупара “ и къде ли още не.

Унижението е грандиозно, само че още по-лошото е, че Гери-Никол дори не осъзнава какъв брой ниско е паднала. Затова тя не се срами от това, което прави на сцената, а то е много просташко.

В Германия не са наясно с това, което съставлява Гери-Никол. Там не са привикнали певиците да се държат като долнопробни жрици на любовта и по тази причина мъжете я обарват като невидели. Ако не беше толкоз унизително за 24-годишната варненка, може би щеше да е смешно. Истината обаче е, че тя отвращава с разврата си освен моралистите, само че и всички хора.

На сцената Гери-Никол прави какво ли не. Лази на четири крайници, като че ли подготвена да поеме отз@д немски „ признак “. Дупи се към мъжете и даже сама им дава да я опипват. Навира си гръдта в тях. Наистина все неща, непристойни за една жена с ценностна система.

Гери-Никол обаче от дълго време е потвърдила, че полезности няма, а може да направи всичко, с цел да се приказва за нея. Изключително жалка картинка, само че при нея става дума за липса на образование. Родителите й съществено са пропуснали да й обяснят по какъв начин се държи една дама.

Източник: БЛИЦ





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР