Отдавна близките отношения между Риана и ASAP Rocky направиха впечатление

...
Отдавна близките отношения между Риана и ASAP Rocky направиха впечатление
Коментари Харесай

Флиртовете на Риана и ASAP Rocky

Отдавна околните връзки сред Риана и ASAP Rocky направиха усещане на всички. А в този момент двамата още веднъж разпалиха слуховете по собствен адрес с общото изявление, което дадоха за Vogue.

В него певицата дава отговор на 15 въпроса, заложени от рапъра, а флиртуването посред им е повече от явно - от самото начало.

По мотив новата й линия козметика за грижа за кожата, ASAP Rocky помоли Риана да дефинира какъв е нейният вид кожа, а тя се пошегува, че е толкоз комплицирана, колкото и мъжете. В следствие се оказа, че това е задявка с мнението на рапъра, че в действителност дамите са комплицирани създания.

Rihanna and ASAP Rocky goes face to face with Vogue
— ho (@RihannaNepal)
ASAP Rocky пък самичък дефинира своята кожа като " мъжествена ". Той е част от рекламните лица на Fenty Skin, а незабавно откакто попита Риана кое е най-трудното от работата с него, самичък си отговори, че е да не се смееш от самото начало, предава Daily Mail.

Певицата обаче имаше свое мнение по въпроса - че е било най-трудно рапърът да хареса рекламните фотоси, макар че има " красива " кожа. Все отново, неслучайно го е наела...
 Риана, Доналд Тръмп и по какъв начин певицата се подигра с американския президент
Риана се подигра с Доналд и Мелания Тръмп

Не е време за мълчане

Повече от явно е, че Риана и ASAP Rocky имат доста общо между тях и в действителност се забавляват, когато са един с различен . Помежду им има дългогодишно другарство, а дали в действителност то е прераснало в нещо по-сериозно, към момента можем единствено да гадаем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР