Отдаването на почит към великите дами от историята придобива нови

...
Отдаването на почит към великите дами от историята придобива нови
Коментари Харесай

Тя е само на 4 месеца, а вече позира като Фрида Кало, Мадона и още прочути жени

Отдаването на респект към великите дами от историята придобива нови измерения, когато една американка взема решение да снима щерка си като едни от най-значимите дами на всички времена.

Джанел Уекслър е фризьорка от Чикаго и майка на две деца, която вижда прилики сред чертите на четиримесечната си щерка Либърти и Фрида Кало. Тогава на Джанел ѝ хрумва да облече Либърти като мексиканската художничка, а след сполучливата фотография взема решение да продължи с още фрагменти.

 бебе снимка SWNS/The Independent

Оттогава насам майката преобразява щерка си в още авторитетни дами от международната история като Мария Кюри, Амелия Еърхарт, Майка Тереза, Мадона и други. Не единствено облеклата на Либърти са въодушевени от фамозните дами, само че и цялостната комбинация на фотографията – Уекслър изяснява: „ Когато реша коя жена желая Либърти да изобрази, изследвам и сътворявам среда, която демонстрира някои исторически достижения, дело на съответната жена. “

Джанел споделя, че за всяка фотография са ѝ нужни към 20 минути и 50 фрагмента, от които да избере най-хубавия. Либърти към този момент е театралничила като 34 световноизвестни дами, а нейната майка не счита да прекъсва фотографския план, за който употребява камерата на своя iPhone.

 бебе снимка SWNS/The Independent

 бебе снимка SWNS/The Independent

„ Планирам да продължа с тези вдъхновяващо обрисуване на дами – те би трябвало да бъдат представяни като образец за бъдещите генерации, които да им подражават “, споделя Джанел Уекслър.

 бебе снимка SWNS/The Independent
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР