Отдалечената работа, извън офиса, се услади на служителите в малкия

...
Отдалечената работа, извън офиса, се услади на служителите в малкия
Коментари Харесай

Повечето служители не са готови да се върнат в офисите


Отдалечената работа, отвън офиса, се „ услади ” на чиновниците в дребния и междинен бизнес
(снимка: CC0 Public Domain)

Д ве трети от чиновниците , заети в дребния и междинния бизнес, не подготвен за връщане към нормалната организация на работния развой след края на пандемията, сочи изследване на организация Censuswide, направено по поръчка на Kaspersky Lab.

В резултат на прехода към чиновниците имат благоприятни условия, които биха желали да запазят в бъдеще: прекарват повече време със фамилията си (54%), не губят време за пътешестване до работа и назад (53%) и икономисват пари (45%).

Проучването сподели, че хората са склонни да се освободят от съществуващите преди този момент ограничавания и желаят да работят в, в които личните им ползи са на напред във времето. Около една трета от респондентите не биха желали да се върнат към едни или други по-рано признати правила.
още по тематиката
Така да вземем за пример, 32% от интервюираните руснаци не са подготвени да работят още веднъж по непоколебим осемчасов график. В световен мащаб този дял е още по-висок – 39%, сочи изследването. 35% не желаят да бъдат прецизно обвързани с офиса, а 33% – с петдневна работна седмица.

Всеки четвърти (24%) би желал да продължи да работи отдалечено след края на. 43% от участниците в изследването чакат поддръжка от работодателите си, изключително когато става въпрос за потребление на технологии.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР