Отдалечен шотландски остров е превзет от диви котки, което предизвика

...
Отдалечен шотландски остров е превзет от диви котки, което предизвика
Коментари Харесай

Отдалечен шотландски остров, превзет от диви котки, които се размножават в дома, след като собствениците им умряха

Отдалечен шотландски остров е високомерен от диви котки, което провокира избавителна интервенция и терзания за локалната дива природа.

След гибелта на двама локални поданици от Бара във Външните Хебриди, Шотландия, повече от 20 котки бяха оставени да се разхождат към дома и обора им. Оттогава котките са се развъдили и с наближаването на сезона на котенцата специалистите се тревожат за въздействието върху редките птици на острова. Собствениците на къщата, които живеят на континента, са се пробвали да нахранят котките, само че не могат да го поддържат.

Те са помолили локалните благотворителни организации за животни за помощ и Western Isles Support for Cats и Kittens (WISCK) се намеси. Групата споделя, че незабавно би трябвало да избави котките и да им откри нови домове, защото те са привикнали с човешките грижи и няма да оцелеят без тях.

„ Ние знаеше, че защото Barra има доста малко птици, прекомерно малко, с цел да рискува излязла отвън надзор колония от котки да бъде унищожена, и нито един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР