Отдаденият под наем в Херта Берлин полузащитник на Ливърпул –

...
Отдаденият под наем в Херта Берлин полузащитник на Ливърпул –
Коментари Харесай

Отдаден под наем вижда себе си в Ливърпул в бъдеще

Отдаденият чартърен в Херта Берлин полузащитник на Ливърпул – Марко Груич, има вяра, че към момента има бъдеще в британския клуб. 23-годишният сърбин записа единствено 14 мача във всички съревнования за Ливърпул, откакто бе закупен от Юрген Клоп през зимата на 2016-а година от Цървена звезда за 5,1 млн. паунда.

Груич, който вкара два гола в седем мача за Херта в Бундеслигата през сезона, има вяра, че в дълготраен проект е допустимо да се наложи в състава на мърсисайдския клуб.

„ Не е елементарно да станеш част от този състав на Ливърпул, само че аз се виждам в алената фланелка. Станах по-опитен отпреди и мога да играя пак”, показа Груич пред Echo.

„ Искам да подобря физическото ми положение и да се съсредоточвам върху покачването на равнището си. Искам да бъда задоволително подготвен за Ливърпул и да вляза в отбора”, продължи той.

Груич, който изкара втората половина от сезон 2017/18 в Кардиф, показа, че Клоп е бил ключът той да продължи да играе в Херта за втора поредна година, макар ползата от Брайтън, Аталанта и Айнтрахт Франкфурт.

„ Той ми сподели, че това е чудесна опция за мен да се подобря още повече. Бундеслигата е едно от най-силните шампионати в света, а Херта е огромен клуб. Много е значимо за мен да играя постоянно в този миг, а Клоп ми сподели да се боря крепко за мястото си в първия отбор”, подчертава Марко Груич.

Сърбинът, който има гол против Байерн Мюнхен на „ Алианц Арена”, призна, че му липсва Ливърпул, само че е в непрекъснат контакт със съотборниците си и треньорите. „ Пиша си постоянно с всички тук. Непрестанно приказвам и с отговорника за играчите чартърен – Джулиан Уърд, който гледа всеки мой мач и ми написа по-късно. Близък другар съм с Деян Ловрен и Роберто Фирмино, само че всички играчи в тима на Ливърпул са чудесни”, приключи Груич пред британските медии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР