Отчитайки всичко направено до момента искам да обявя, че някъде

...
Отчитайки всичко направено до момента искам да обявя, че някъде
Коментари Харесай

Кирил Петков: 20 март е датата, на която ще премахнем зеления сертификат

Отчитайки всичко направено досега желая да разглася, че някъде към 20 март ще премахнем зеления документ и той ще остане настоящ единствено за страните от Европейския съюз. Това сподели министър председателят Кирил Петков на брифинг пред публицисти.

„ Днес ще обявим няколко вести по отношение на организацията с КОВИД-19. Както се вижда и на картата на портала – аленият цвят отстъпва на жълтия, цялата страна влиза в стадий 2, като чакаме, че ще стигнем и до стадий 1 напълно скоро, което значи, че ще бъдем в зелена зона “, означи Петков.

„ Искаме да отчетем, че успяхме да минем през Омикрон без затваряне всеобщо на учебни заведения и бизнеси. Това беше с помощта на методиката, която целият тим съставихме въз основата на модел, който изчисляваше действителната обстановка, добави министър председателят.

В умозаключение Петков сподели, че отчитайки всичко реализирано до този миг някъде към 20 март ще е допустимо да премахнем всички ограничавания в страната и зеления документ да остане настоящ единствено в Европа.

„ Ще мотивираме българите да се имунизират и желая да кажа нещо доста значимо – да благодаря на всички лекари на първа линия. Новината през днешния ден е, че нашият проект е 20 март да бъде завършек на зеления документ в България и имунизацията да продължи в същите темпове “, в умозаключение сподели Петков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/915074035815366
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР