Отчитам, че в тези избори е особено наложително да се

...
Отчитам, че в тези избори е особено наложително да се
Коментари Харесай

Дончева: ГЕРБ има свои хора в листите на други формации |

Отчитам, че в тези избори е изключително неотложно да се обезпечи наличието на парламентарни групи, които да не служат за патерица на ГЕРБ. Ще положа всички старания това да не се случи, нито в нашата коалиция, нито във вероятния парламент, съобщи пред bTV водачът на Движение 21 Татяна Дончева.

Приемете, че моето присъединяване е краткотрайно, разяснява тя във връзка включването й в листите на коалицията „ Изправи се! Мутри вън! “.

Аз ви споделих какви са задачите на моето присъединяване: да няма от дребните парламентарни групи патерица на Бойко Борисов и нашата коалиция да не излъчи група, която да се окаже в обстановката на Бареков отпреди няколко Народното събрание, когато Бареков вкара група. На първата седмица се оказа, че тя не е негова, сподели Дончева.

Това не е единствено заплаха за нашата коалиция, това е заплаха за всички дребни обединения, това е жанр на работа на ГЕРБ. И аз имам съответна информация за листи, хора и райони, където на процедура те са съумели да подредят претендентите на няколко от обединенията. И да пуснат на терена няколко обединения за отклонение на вниманието, за разпръскване на вниманието и за вкарване на хора, които са под техен надзор, твърди лидерът на Движение 21.

И дори официално да не принадлежат, това са хора, които ГЕРБ държи - било с компромати, било с пари, било с други механизми, с цел да обезпечат на процедура продупчване на тези обединения, сподели още Дончева.

Ако разгледате листите, ще видите, че има кандидатски обединения, на които не можете да отделите водача. Например нашата коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ е с номер 18 и е прилежаща с коалиция, която се състезава под номер 17 - тя се споделя " Граждани на митинга ". Те са прилежащи по номера. Струва ми се доста съмнително това съседство. И там даже ръководителят на партията на Стефан Софиянски се беше пъхнал, коментира лидерът на Движение 21.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР