Отчаяният опит на британското правителство да отвори основните училища в

...
Отчаяният опит на британското правителство да отвори основните училища в
Коментари Харесай

Училищата в Англия продължават да са затворени

Отчаяният опит на английското държавно управление да отвори главните учебни заведения в Англия, с цел да могат родителите да се завърнат на работа, не води до нужните резултати, като тук-там до 90% от учебните заведения не престават да са затворени поради опасения за разпространение на болестта, написа „ Гардиън “ в извънреден материал.

Изданието разполага с данни, че на доста места в Североизточна Англия множеството учебни заведения не престават да са затворени. В 11 от общо 12-те най-големи региони на североизтока, който има най-голям % на заразявания с Covid-19, единствено 12% от повече от 850 учебни заведения са отворили в понеделник, когато стартира втората фаза на облекчение на карантината. Подобно е ситуацията и в Северозападна Англия.

„ Гардиън “ написа, че това е сериозен удар за премиера Борис Джонсън, който подреди отварянето на детските градини, предучилищна възраст и главните учебни заведения от 1 юни, макар предизвестията на самостоятелни учени, че е прекомерно рано за това, защото процентът на заразяванията към момента е висок. Лейбъристите в съпротива упрекнаха държавното управление в цялостна липса на управителни качества.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР