Отчаяна майка търси съвет, след като сподели как седемгодишната й

...
Отчаяна майка търси съвет, след като сподели как седемгодишната й
Коментари Харесай

`Дъщеря ми, на 7 години, все още носи пелени в леглото - не знам как да й помогна`

Отчаяна майка търси съвет, откакто показа по какъв начин седемгодишната й щерка към момента носи пелени в леглото нощ. Въпреки че е удовлетворена, че не се нуждае от тях денем, тя споделя, че щерка й не може да изкара седмица, без да намокри леглото.

Търсейки съвет в обществените медии, тя сподели: „ Дъщеря ми е съвсем на осем години -на години и към момента носи пелена денем, откогато беше на към пет години и в никакъв случай не е имала произшествия, само че не можем да я измъкнем от тях през нощта.

„ Повечето сутрини пелената й е цялостна и не съм сигурен какво да върша. Мислех, че до 8 ще й свършат пелените. Опитахме нормалното, без питиета преди лягане, като се уверихме, че върви до тоалетната преди лягане и така нататък, само че сутринта памперсът й към момента е цялостен. "

Притеснена за развиването си, тя споделя, че не „ Не желая да я „ насилям “ от тях, само че също по този начин желае тя да израсне от казуса. Тя добави: „ Какво друго мога да направя? В редките случаи, когато пелената й е суха, ние сме я опитвали без пелена, само че всеки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР