Отчаян след редица публични унижения, които унищожиха репутацията на Мишо

...
Отчаян след редица публични унижения, които унищожиха репутацията на Мишо
Коментари Харесай

Мишо от „Не така, брат!“ дава любовни уроци

Отчаян след редица обществени унижения, които унищожиха репутацията на Мишо от уеб тийн сериала „ Не по този начин, брат! “, дребният талант още веднъж търси метод да се върне в групата на старите си другари – групата на учените.

Това обаче се оказва много сложна задача, тъй като те считат, че Мишо към този момент не принадлежи на групата и е изгубил от своите гениални знания. Единственият метод Мишо да се върне при тях е като съобщи своите любовни знания на другите дребни гении. Без да подозира, Мишо попада в обсега на следващ капан за обществено оскърбление. Лекцията му „ инцидентно “ попада в интернет и всички в учебно заведение още веднъж стартират да му се подиграват.

Какво ще се случи с любовните уроци и дали Мишо ще успее да се завърне измежду своите другари? Разберете в най-новия епизод на
 Дидо

Докато Мишо се приготвя за урока по печелене на женски сърца и не подозира какво ново обществено оскърбление следва, Дидо продължава старателно да извършва ролята си на продуцент. След като неговият професионализъм е подложен под подозрение от страна на Беатрис, той потвърждава сериозните си планове, уреждайки ѝ присъединяване в прочут столичен клуб. За страдание театралната изява на обичаната на Дидо пропада откакто в клуба избухва пожар.

Кой ще стане най-известната персона в учебно заведение и по какъв начин ще се развият връзките на Мишо и Блага, разберете в новия епизод на първо във.

Следете във всяка сряда от 16:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във и .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР