Отчасти присъствено, отчасти онлайн ще е обучението в Националната гимназия

...
Отчасти присъствено, отчасти онлайн ще е обучението в Националната гимназия
Коментари Харесай

Дистанционно обучение в НГДЕК всеки петък, Американският колеж с 20% онлайн обучение |

Отчасти присъствено, частично онлайн ще е образованието в Националната гимназия за антични езици и култури. Същия метод подхваща Американският лицей в София през 2020/2021 образователна година.

НГДЕК

В Класическата гимназия всеки петък образованието ще е отдалечено, е решил педагогическият съвет, оповестява dariknews.bg, като се базира на известие на управлението на учебното заведение. Целта е повишение на ограниченията за сигурност и ограничение на разпространяването на COVID-19.

Американски лицей

" Учебната 2020-2021 година е невиждана в новата история на колежа. Опитът от отдалеченото образование от втория период на 2020 година е от огромна изгода при създаването на образователна стратегия с спомагателни противоепидемични ограничения. Американският лицей в София включва в образователния проект 20% онлайн образование ", се споделя в известие на уеб страницата на колежа.

Всеки випуск ще организира своите уроци онлайн един ден от седмицата, като по този метод ще се понижи придвижването на хора в образователния комплекс. Часовете, които ще се организират онлайн, са по предмети, за които класът нормално се среща два пъти седмично.

Докато са в учебно заведение, всички възпитаници, преподаватели и чиновници би трябвало да носят маски на закрито, да съблюдават обществено отдалеченост, да следват напътствията за придвижване, да употребяват единствено избраните входни и изходни точки към постройките и да дезинфекцират ръцете си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР